Andere concepten bij 12barista.nl, natuurlijk ook met elkaar te combineren!

IJscokar met vers ambachtelijk schepijs!

Wilt u uw gasten op uw feest of evenement trakteren op een ijsje uit een authentieke ijskar? Het schepijs van 12ijskar.nl wordt op ambachtelijke wijze bereid. Maar niet alleen het lekkere ijs, ook de authentieke ijskar geeft het geheel extra uitstraling en allure.

Meer informatie >

Hamburgerkraam

Onze hamburgerkraam ziet er leuk en origineel uit en is geschikt voor ieder evenement! U kunt onze hamburgerkraam op ieder gewenst tijdstip en voor iedere locatie huren!

Meer informatie >

 

 

Warme chocolademelkkraam huren

Heerlijke warme chocolademelk met slagroom op uw event? Wij verhuren kramen inclusief apparatuur voor warme chocolademelk. De kramen hebben een sfeervolle uitstraling, zodat veel indruk maakt op uw event!

Meer informatie >

Professionele espressobar met SCAE gecertificeerd barista

Bent u van plan een groot feest te organiseren en wilt u daar heerlijke verse koffie schenken? Of wilt u uw bedrijf op een originele manier promoten bij de beurs? Wij leveren verschillende soorten espressostands inclusief een luxe espressoapparaat die onder andere verse koffie en thee maakt, maar ook heerlijke espresso's, cappuccino's en latte macchiato's!

Meer informatie >

Popcornmachine huren

Altijd al de complete bioscoop naar huis willen halen? Uiteraard kan een popcornmachine dan niet ontbreken. Wij leveren de popcorn apparaten door heel Nederland voor de deur af tegen zeer gunstige tarieven.

Meer informatie >

Suikerspinmachine huren

Altijd leuk voor feestjes en partijen! Ideaal voor evenementen, maar door het kleine formaat van de suikerspinmachine is deze ook uitermate geschikt voor de wat kleinere feestjes.

Meer informatie >

 

Poffertjeskraam huren

Heerlijke verse warme poffertjes voor al uw gasten! Onze poffertjeskraam ziet er zeer modern uit en is voorzien van de beste apparatuur! Daarnaast nemen wij ook alle verse voedingswaren voor het maken van poffertjes mee, natuurlijk inclusief de poedersuiker en de roomboter!

Meer informatie >

Hotdogmachine huren

Met onze hotdogmachines kunt u in een handomdraai vele tientallen hotdogs klaarmaken en uitdelen. Uiteraard leveren wij ook alle benodigdheden voor de hotdogmachine, zodat u direct aan de slag kunt als het apparaat is afgeleverd!

Meer informatie >

 

Snackkar met onbeperkt friet

Heerlijk, verse friet op uw feest! Wij leveren snackwagens door heel Nederland en maken daarmee ieder feest tot een succes. Uw feestgangers kunnen onbeperkt friet en snacks eten voor een vast prijs.

Meer informatie >

Wafelkraam huren

De heerlijke lucht van wafels trekt altijd de aandacht, wij leveren deze concepten met professionele & ervaren food professionals.

Meer informatie >

© 2008 - 2024 12barista.nl Onderdeel van Partytools.nl